Vissza

Először online Educatio kiállítás



Az idei évben is lesz, de online rendezik meg az Educatio kiállítást. A rendezvény betekintést nyújt a felsőoktatás jövőjébe.

 felsőfokú felvételi

Immár 21. alkalommal kerül megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, idén azonban a COVID-19 vírus okozta járványügyi helyzetre tekintettel először – csak az online térben. A 2021. január 21. és 23. között – virtuálisan – látogatható rendezvény azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. A kiállítás továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is egyedülálló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy egy színtérben értesüljenek az újdonságokról.

Az előadások keretein belül tájékozódni lehet a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalom nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni. A Educatio szakiállítás célja továbbá összekapcsolni az egyes szereplőket a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. További információ a https://www.educatioexpo.hu oldalon, regisztráció pedig a https://online.educatioexpo.hu/latogatoi-regisztracio felületen.

2021-01-19 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>