Vissza

A felvételi jelentkezés határideje



A felvételi jelentkezés határideje. Február 15. több fontos határidőt is jelent a köznevelés és a szakképzés területén. Az általános iskola eddig az időpontig továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig az Oktatási Hivatalnak.

 

Február 15. több fontos határidőt is jelent a köznevelés és a szakképzés területén. Az általános iskola eddig az időpontig továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig az Oktatási Hivatalnak. Ez az időpont a jelentkezés határideje a 2017 szeptemberében induló iskolai rendszerű szakképzésekre is.

A május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira történő jelentkezéshez szükséges jelentkezési lapot ugyancsak február 15-ig lehet benyújtani a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához. A jelentkezési lapon a kötelező vizsgatárgyak mellett fel kell tüntetni a kötelezően és a szabadon választható vizsgatárgyakat, a vizsga szintjét, valamint fajtáját.

Február 15. a szülők tájékoztatásának a határideje is az óvoda nyári zárva tartásáról.

2017-02-14 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>