Vissza

EMMI határozat a beiratkozásról



Az oktatási miniszter - a járványügyi helyzet miatt - 19/2021. (III. 10) számon újabb határozatot hozott a 2021/2022. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról.

 beiskolázás

Az oktatási miniszter kiadta a 2021/2022. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról szóló 19/2021. (III. 10) számú EMMI határozatát, amely a járványügyi helyzetre szab meg feladatokat az intézményeknek. Ennek értelmében az óvodáknak és az általános iskoláknak – a járványügyi szempontok figyelembevételével – beosztást kell készíteni a következő nevelési évre, valamint a tanévre történő beiratkozás időpontjára vonatkozóan.

Óvodába és általános iskolába elektronikus úton is be lehet iratkozni a 2021/2022. nevelési évre, illetőleg tanévre. Ebben az esetben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására az első óvodai nevelési napon, illetve a tanítási év első napján kerül sor az EMMI határozat szerint, amely a https://www.oktatas.hu oldalon a „COVID-19” fülre kattintva „Az emberi erőforrások miniszterének a járványhelyzettel kapcsolatos tanügyi döntései” linkre kattintva érhető el közvetlenül.

2021-03-16 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>