Vissza

Tájékoztató 2022. május-júniusi érettségi vizsgákkal kapcsolatban



Egy tájékoztató jelent meg 2022. május-júniusi emelt és középszintű írásbeli és szóbeli vizsgákkal kapcsolatban az OH oldalán.

 

Az Oktatási Hivatal tájékoztatót jelentetett meg 2022. tavaszi érettségi vizsgákkal kapcsolatban a honlapján (https://www.oktatas.hu). A több elemből álló tájékoztató egyik része a 2021/2022. tanév rendjéről szóló 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet alapján tartalmazza a 2022. május-júniusi emelt és középszintű írásbeli és szóbeli vizsgák időpontjait letölthető pdf formátumban.

A tájékoztató másik része az érettségi vizsgára történő jelentkezést ismerteti, ezen belül a vizsgaidőszakokat és a jelentkezési határidőket is. A jelentkezési határidő a május-júniusi vizsgaidőszak esetén 2022. február 15-e, az október-novemberi vizsgaidőszakra pedig 2021. szeptember 5. Ugyanebben a menüpontban egy helyen érhetők el információk a tanulói jogviszonnyal rendelkező, illetve azzal nem rendelkező vizsgázók érettségi vizsgára jelentkezésével, az előrehozott érettségi vizsgára, szintemelő érettségi vizsgára, a pótló érettségi vizsgára jelentkezéssel és a külföldi iskolával tanulói jogviszonyban álló vizsgázók jelentkezésével kapcsolatban.

2021-07-26 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>