Vissza

A vizsgafelügyelői felkészítő tananyag az Agrárkamarától



A vizsgafelügyelői felkészítő tananyag az Agrárkamarától. A NAK felkészítő anyagot tett közzé a honlapján a vizsgafelügyelők részére.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara január közepén felkészítő anyagot tett közzé a honlapján (https://www.nak.hu/) a vizsgafelügyelői feladatok ellátásához kapcsolódóan. Az agrárkamara kiemeli, hogy a szakmai vizsgabizottságok jogszerű működése szempontjából fontos, hogy a vizsgafelügyelők ismerjék és munkájuk során helyesen alkalmazzák a vonatkozó jogszabályokat.


Az agrárképzések esetén a vizsgafelügyelői feladatok ellátására való jogosultság feltétele, hogy a névjegyzékbe kerülést követően egy éven belül sikeres alapvizsgát, majd három évenként sikeres ismétlő vizsgát tegyen a vizsgafelügyelői a vizsgafelügyelői feladatokra felkészítő tananyagból. A vizsgára történő felkészítés és a vizsga személyes jelenlétet nem igényel, az agrárkamara e-learning rendszerén keresztül történik. A 28 oldalas felkészítő anyag pdf formátumban érhető el az agrárkamara honlapján.

2022-01-28 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>