Vissza

Nevezési határidő a VIII. Országos Brácsa- és Nagybőgőversenyre, valamint az egészségügyi szakmákban az OSZTV-re



December 15-ig lehet jelentkezni a BM által meghirdetett Országos Brácsa- és Nagybőgőversenyre, valamint az egészségügyi szakmákban az OSZTV-re.

 


2022. december 15. a nevezési határidő a középiskolai VIII. Országos Brácsa- és Nagybőgőverseny országos döntőjére a 2022/2023-as tanévben. A brácsa- és nagybőgőverseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint versenyen vegyen részt. Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. A verseny döntőjére 2023. február 2. és 4. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.


Ugyancsak december 15. a nevezési határidő az Egészségügy ágazathoz tartozó szakmák esetén az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyekre.

2022-12-07 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>