Vissza

Nevezési határidők országos művészeti versenyekre



Január 9. a határideje három zenei versenyre való jelentkezésnek is.

 

2023. január 6. a nevezési határidő a X. Országos Kamarazene Verseny országos döntőjére, január 10-ig pedig az alapfokú művészeti iskolákba járó tanulók számára szervezett VII. Országos Csembalóverseny országos döntőjére, illetőleg a művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó tanuló számára szervezett VII. Országos Csembaló- és Blockflöteverseny országos döntőjére lehet jelentkezni.
Ugyancsak január 10. a VIII. Országos Zeneszerzés-verseny pályaműveinek beküldési határideje. Január 9-ig lehet nevezni a továbbképző évfolyamokra járó tanulók számára szervezett X. Országos Verseny területi válogatóira.


A Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi versenyek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat.

2023-01-07 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>