Vissza

Nevezési határidő a XIV. Országos Kodály Zoltán Szolfézs-, Párosének- és Népdaléneklési Verseny országos döntőjére



Január 15. a nevezési határidő a XIV. Országos Kodály Zoltán Szolfézs-, Párosének- és Népdaléneklési Verseny országos döntőjére.

 

2023. január 15. a nevezési határidő a középiskolai XIV. Országos Kodály Zoltán Szolfézs-, Párosének- és Népdaléneklési Verseny országos döntőjére a 2022/2023-as tanévben. A verseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. A verseny döntőjére 2023. március 17. és 19. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2023-01-16 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>