Vissza

Április 13-ig kell továbbítani az ideiglenes felvételi rangsort



Április 13-ig kell továbbítani a középiskola igazgatójának a középfokú iskoláknak az ideiglenes felvételi rangsort az OH-nak.

 

2023. április 13-ig kell továbbítani a középfokú iskolák igazgatóinak az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon – az Oktatási Hivatalnak. A középfokú iskola igazgatója a jelentkezők listájának felhasználásával tanulmányi területenként készíti el az ideiglenes felvételi rangsort. Az ideiglenes felvételi rangsort a KIFIR rendszerben úgy kell elkészíteni, hogy a jelentkezők listájában minden jelentkező neve mellé az igazgató beírja a felvétellel kapcsolatos döntését.


Ha a jelentkező teljesítette a felvételi követelményeket, a neve mellé a felvételi jegyzékben elfoglalt helye szerinti sorszámot kell beírni. Ha a jelentkező nem teljesítette a felvételi követelményeket, a neve mellett a felvételi kérelem elutasítását az „E” betű alkalmazásával kell beírni. A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsorban – tanulmányi területenként – feltünteti a felvehető tanulók létszámát is.

2023-04-11 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>