Vissza

Jelentkezési határidő a minősítési eljárásra



Április 15. a pedagóguselőmeneteli-rendszerhez kapcsolódó kötelező minősítési eljárás és a jelentkezés rögzítésének határideje.

 

A pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó kötelező minősítési eljárás és a jelentkezés rögzítésének határideje 2023. április 15. Az intézményvezető pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítő vizsga és a kötelező minősítési eljárás esedékességét hivatalból rögzíti az informatikai rendszerben.


A nem kötelező minősítő eljárás lefolytatását a pedagógus a jelentkezési lapon a minősítés évét megelőző év március 31-ig kezdeményezhette az intézményvezetőnél. Az intézményvezető a jelentkezést köteles az informatikai rendszerben a minősítés évét megelőző év április 15-ig rögzíteni. Ettől eltérően, ha minősítő vizsga és a kötelező minősítési eljárás esetén a foglalkoztatási jogviszony létesítése, a pedagógus előmeneteli rendszer hatálya alá történő átkerülés, vagy a felfüggesztésre alapot adó körülmény megszűnése a minősítés évét megelőző év április 15-ét követően következik be, a rögzítést ezen időpontban kell végrehajtani.

2023-04-12 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>