Vissza

WorldSkills Abu Dhabiban 2017 októberében



A WorldSkills versenyekre a SkillsHungary program keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara készíti fel a versenyzőket.

 

 

Az idei évben 2017. október 14. és 19. között kerül sor a „Szakmák Olimpiájának” is nevezett WorldSkills Abu Dhabi 2017 világversenyre. A világversenyen 62 ország, több mint 1200 szakmunkás versenyzője méri össze tudását mintegy 50 versenyszámban. A világversenyen 22 versenyszámban 20 versenyző és 22 szakértő képviseli Magyarországot.

A verseny helyszíne az Abu Dhabi National Exhibition Centre lesz. Magyarország a következő szakmákban képviselteti megát: Mechatronika, Gépészeti tervezés – CAD, Autószerelő, Hegesztés, Víz-, gáz- és fűtésszerelő, Webfejlesztő, Villanyszerelés, Kőműves, Szárazépítő, Festő, dekoratőr, Bútorasztalos, Épületasztalos, Ács, Virágkötő, Fodrász, Szépségápolás, Cukrász, Autószerelő, Szakács, Pincér és Informatikai rendszerüzemeltető.

A WorldSkills versenyekre a SkillsHungary program keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara készíti fel a versenyzőket.

 Fotó: www.worldskills.org

2017-08-04 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>