Vissza

Iskolai tankönyv-pótrendelés szeptember 15-ig



Az iskolai tankönyvrendeléseket az iskoláknak a fenntartó egyetértésének beszerzését követően közvetlenül a Könyvtárellátó által működtetett elektronikus információs rendszer alkalmazásával a Könyvtárellátónak kell megküldeni azzal, hogy a pótrendelés határideje szeptember 15.

 


Az iskolai tankönyvrendeléseket az iskoláknak a fenntartó egyetértésének beszerzését követően közvetlenül a Könyvtárellátó által működtetett elektronikus információs rendszer alkalmazásával a Könyvtárellátónak kell megküldeni azzal, hogy a pótrendelés határideje szeptember 15. A tankönyvrendelés határideje április utolsó munkanapja, a tankönyvrendelés módosításának és a normatív kedvezményben részesülők feltüntetésének határideje pedig június 30.

Módosításra és pótrendelésre akkor kerülhet sor, ha a módosítás oka az osztálylétszám változása, vagy az, hogy az adott tanévi tankönyvjegyzék április utolsó munkanapját követően újabb tankönyvvel, pedagógus-kézikönyvvel egészült ki, és az iskola a fenntartója engedélyével ezek közül választott.

2018-09-13 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>