Vissza

Határidők november 30-ához kapcsolódóan



November 30. több köznevelést érintő feladat határideje is. Az ellenőrzésben érintett pedagógusoknak az ellenőrzési terv elkészítése évének november 30-áig kell feltölteni a pedagógusok előmeneteli rendszeréről szóló kormányrendelet szerinti portfóliót az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai támogató rendszerbe.

 



 November 30. több köznevelést érintő feladat határideje is. Az ellenőrzésben érintett pedagógusoknak az ellenőrzési terv elkészítése évének november 30-áig kell feltölteni a pedagógusok előmeneteli rendszeréről szóló kormányrendelet szerinti portfóliót az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai támogató rendszerbe. Az érintett intézményvezetőknek is legkésőbb az ellenőrzési terv elkészítése évének november 30-áig kell feltölteni a rendszerbe a vezetői tevékenységet bemutató dokumentumokat. A köznevelési intézmény ellenőrzése esetén pedig eddig az időpontig kell feltölteni az ellenőrzést megelőző két tanév munkatervét és éves beszámolóját, a legutóbbi továbbképzési programot, az intézményi eredményeket, és az egyéb szükséges dokumentumokat.

November 20-ig kell kijelölnie az Oktatási Hivatalnak az ellenőrzési tervben szereplő ellenőrzések időpontját, az ellenőrzésben részt vevő szakértőket és a vezető szakértőt, majd az informatikai támogató rendszer útján értesíti az ellenőrzésben érintett pedagógusokat, szakértőket, valamint az érintett intézmények vezetőit.

2018-11-27 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>