Vissza

Nyilatkozatküldés a hit- és erkölcstanoktatásról



2019. január 15-éig kell megküldeniük az állami iskolák fenntartóinak a hit- és erkölcstanoktatás megtartását igazoló nyilatkozatot az érintett iskolák szerinti bontásban a bevett egyháznak.

 

2019. január 15-éig kell megküldeniük az állami iskolák fenntartóinak a hit- és erkölcstanoktatás megtartását igazoló nyilatkozatot az érintett iskolák szerinti bontásban a bevett egyháznak. A hit- és erkölcstanoktatás megszüntetéséről, illetőleg szüneteltetéséről a megszüntetésétől, illetőleg a szüneteltetésétől számított 15 napon belül kell megküldeni a nyilatkozatot ugyancsak a bevett egyháznak. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell az érintett iskola hivatalos nevét, OM azonosítóját, az oktatásban részt vett tanulók számát feladatellátási hely, évfolyamonkénti és csoportonkénti bontásban és a ténylegesen megtartott hit- és erkölcstanórák számát.

Szintén január 15-éig tájékoztatja a megyeszékhely szerinti járási hivatal a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, az illetékes tankerületi központokat, valamint a nemzetiségi önkormányzatot a kijelölt felvételi körzetek tervezetéről.

2019-01-14 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>