Vissza

Útmutató az oktatas.hu oldalra történő regisztráláshoz



Több leendő felhasználó jelzése alapján az Oktatási Hivatal útmutatót készített az oktatas.hu oldalon történő látogatói regisztrációhoz az oldalán. Az útmutató képernyőképekkel kiegészített tájékoztatóval segíti a regisztrációs folyamatot.

 



 

Több leendő felhasználó jelzése alapján az Oktatási Hivatal útmutatót készített az oktatas.hu oldalon történő látogatói regisztrációhoz az oldalán. Az útmutató képernyőképekkel kiegészített tájékoztatóval segíti a regisztrációs folyamatot, amely az oldal jobb felső sarkában található „Bejelentkezés/Regisztráció” gombra kattintva és egy választott felhasználónév és e-mailcím megadásával kezdődik. Ezt követően a „Nem vagyok robot” négyzetre kattintva lehet tovább lépni. Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után be kell jelölni, hogy a felhasználó hozzájárul az adatkezeléshez és a tájékoztatóban foglaltakhoz. Ezt követően lehet az aktívvá vált „Regisztráció” gombra kattintani, amelyet követően megérkezik a megadott e-mailcímre a regisztrációt megerősítő üzenet.

Az útmutató alapján bárki számára egyértelmű lépésekkel megvalósítható az oktatas.hu oldalon történő látogatói regisztráció.

2019-01-16 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>