Vissza

Jelentkezés érettségire február 15-ig



A 2018/2019-es tanév május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap benyújtásának határideje 2019. február 15.

 



A 2018/2019-es tanév május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap benyújtásának határideje 2019. február 15. Az érettségi vizsgára történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történhet. A jelentkezési lapot a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához kell benyújtani. A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni. Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő.

A jelentkezési lapon a kötelező vizsgatárgyak mellett fel kell tüntetni a kötelezően és a szabadon választható vizsgatárgyakat, a vizsga szintjét, valamint fajtáját. A vizsgára jelentkezőnek fel kell tüntetnie azt is, ha a vizsgatárgyból nemzetiségi nyelven vagy célnyelven kíván vizsgázni, illetve élni kíván a mentesítés jogával. Ha a jelentkező még nem rendelkezik érettségi vizsgabizonyítvánnyal jelentkezési lapján fel kell tüntetnie korábban teljesített érettségi vizsgáit.

2019-02-11 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>