Vissza

Március 1-ig kell megküldeni az érettségi jelentést



2019. március 1. a május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira vonatkozó összesítő jelentések megküldésének a határideje. Az összesítő jelentéseket a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak esetén március 1-ig kell megküldeni elektronikusan az Oktatási Hivatalnak „A kétszintű érettségi vizsga adminisztrációs rendszere” elnevezésű informatikai rendszerben, továbbá kinyomtatva, papír alapon is tájékoztatás céljából a középiskola fenntartójának. Az október-novemberi érettségi vizsgaidőszak esetén szeptember

 



2019. március 1. a május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira vonatkozó összesítő jelentések megküldésének a határideje. Az összesítő jelentéseket a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak esetén március 1-ig kell megküldeni elektronikusan az Oktatási Hivatalnak „A kétszintű érettségi vizsga adminisztrációs rendszere” elnevezésű informatikai rendszerben, továbbá kinyomtatva, papír alapon is tájékoztatás céljából a középiskola fenntartójának. Az október-novemberi érettségi vizsgaidőszak esetén szeptember 10. a határidő.

Az összesítő jelentést az igazgató készíti az érettségi vizsgára jelentkezőkről a jelentkezési határidő lejártát követően. Az összesítő jelentésben vizsgafajtánként fel kell tüntetni a vizsgára jelentkezők számát, vizsgatárgyankénti megoszlását, a választott vizsgaszintet, vizsgarészeket, a nemzetiségi nyelven, a célnyelven vizsgázókat és az SNI vizsgázókat.

2019-02-28 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>