Vissza

A felvételi jegyzék nyilvánosságra hozása



A középfokú iskolák a felvételi vizsgák befejezése után 2019. március 18-ig hozták nyilvánosságra a honlapjukon a 2019/2020-as tanévre jelentkezők felvételi jegyzékét. A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül.

 


 
A középfokú iskolák a felvételi vizsgák befejezése után 2019. március 18-ig hozták nyilvánosságra a honlapjukon a 2019/2020-as tanévre jelentkezők felvételi jegyzékét. A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező a jelentkezési lapján kérte, hogy a felvételi jegyzékben egyéni adat, jelige alkalmazásával szerepeltessék, akkor a középfokú iskola az oktatási azonosító szám helyett a jelentkező egyéni adatát, jeligéjét tünteti fel.

A felvételi jegyzékek tanulmányi területenként készültek el, valamennyi, az adott tanulmányi területre jelentkező feltüntetésével. A jegyzék a jelentkező azonosító adata mellett tartalmazza a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredményét és az iskola által meghatározott rangsorban elfoglalt helyét.

2019-03-18 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>