Vissza

Közlemény a rendész szakmai vizsgaelnöki névjegyzékről



A Hivatalos Értesítő 2019. április 10-i számában jelent meg a belügyminiszter közleménye a szakmai vizsgaelnöki névjegyzékről.

 


 
A Hivatalos Értesítő 2019. április 10-i számában jelent meg a belügyminiszter közleménye a szakmai vizsgaelnöki névjegyzékről, amelyben a belügyminiszter az Országos szakértői, az Országos vizsgáztatási, az Országos szakmai szakértői és az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékről, valamint a szakértői tevékenységről szóló 31/2004. (XI. 13.) OM-rendelet előírásai alapján kiegészítette azon személyek körét, illetve meghosszabbítja jogosultságukat, akik nevelési-oktatási intézményekben, oktatási vállalkozásnál eseti felkérésre, a szakmai vizsgán vizsgabizottság elnöki feladatokat láthatnak el az Országos Képzési Jegyzékben, a belügyminiszter szakmai felügyelete alá tartozó szakképesítések tekintetében.
 
Az érintett szakmák többek között a Biztonságszervező, a Büntetés-végrehajtási felügyelő, a Katasztrófavédelmi előadó, a Kéményseprő, a Közterület-felügyelő, a Magánnyomozó, a Baleseti helyszínelő, a Fő határrendész, a Körzeti megbízott, a Rendőr zászlós, az Okmányvizsgáló, illetőleg a Személy- és vagyonőr, valamint vízügyi szakmák. A vizsgaelnöki jogosultságok záró időpontja 2024. december 31.

2019-04-15 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>