Vissza

Szintvizsga bizottsági elnöki pályázat az agrárkamaránál



A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pályázatot jelentetett meg a honlapján szintvizsga bizottsági elnöki névjegyzékbe történő felvételre.

 


 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pályázatot jelentetett meg a honlapján szintvizsga bizottsági elnöki névjegyzékbe történő felvételre. A NAK Dísznövénykertész, Erdészeti szakmunkás, Édesipari termékgyártó, Gazda, Halász, haltenyésztő, Húsipari termékgyártó, Kertész, Lovász, Mezőgazdasági gépész, Molnár, Pék, Szőlész-borász, Kistermelői élelmiszerelőállító, falusi vendéglátó, Virágkötő és virágkereskedő, Tartósítóipari szakmunkás, Tejipari szakmunkás, Állattartó szakmunkás, Családi gazdálkodó, Erjedés- és üdítőital-ipari termékgyártó, valamit Pék-cukrász szakmákhoz keres szintvizsga bizottsági elnököket.


Azok pályázhatnak, akik szakirányú főiskolai, egyetemi szakmai végzettséggel, 5 éves szakirányú gyakorlattal, és pedagógiai végzettséggel vagy szakirányú technikusi oklevéllel, 10 éves szakirányú szakmai gyakorlattal és pedagógiai végzettséggel, vagy mesteroklevéllel, vagy szakirányú szakmunkás bizonyítvánnyal, érettségivel, 10 éves szakirányú szakmai gyakorlattal és pedagógiai végzettséggel, vagy mesteroklevéllel rendelkeznek.

Bővebb információk a https://www.nak.hu/szolgaltatasok/szakkepzes linkre kattintva érhetők el.

2019-06-11 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>