Vissza

Megküldték a pedagógus előmenetelhez kapcsolódó minősítési terveket



A pedagógusok a pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítési terv rájuk vonatkozó részéről az értesítést 2019. június 30-ig kellett hogy megkapják az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai támogató rendszer útján. Az értesítés a pedagógus intézményvezetőjéhez is el lett juttatva, így a vezető is ismeri a minősítési tervnek az adott pedagógusra vonatkozó részét.

 



A pedagógusoknak a pedagóguselőmeneteli-rendszerhez kapcsolódó minősítési terv rájuk vonatkozó részéről az értesítést 2019. június 30-ig kellett megkapniuk az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai támogató rendszer útján. Az értesítést a pedagógus intézményvezetőjéhez is eljuttatták, így a vezető is ismeri a minősítési tervnek az adott pedagógusra vonatkozó részét.

Az értesítést hivatalosan az oktatásért felelős miniszternek kell megküldeni a minősítési évet megelőző év június 30-ig. A miniszter az Oktatási Hivatal javaslatát mérlegelve június 20-áig döntött a következő évre vonatkozó minősítési tervről. A minősítési terv tartalmazza az adott évben a kötelező minősítő vizsgán és minősítési eljáráson részt vevő, valamint – a miniszter mérlegelési jogkörben hozott döntése alapján – a nem kötelező minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok nevét, oktatási azonosító számát, és – tanár munkakörben foglalkoztatott pedagógus esetén – a választott tantárgyat.

Érdekelt Ön a minősítésben? Írja meg portfólióját könnyedén szakmai anyagunk segítségével!

2019-07-01 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>