Vissza

Változás a tankönyvellátással kapcsolatos feladatellátásban



Az Oktatási Hivatalt jelöli ki bizonyos tankönyvellátással összefüggő illetőleg egyéb feladatok, valamint egyes európai uniós forrásból finanszírozott projektek megvalósítása és fenntartása tekintetében az Eszterházy Károly Egyetem jogutódjaként.

 tankönyvellátás



2019. október 31-i Magyar Közlönyben jelent meg a tankönyvellátással kapcsolatos feladatok átadásáról szóló 258/2019. (X. 31.) kormányrendelet, amely 2019. december 1-jétől az Oktatási Hivatalt jelöli ki bizonyos tankönyvellátással összefüggő illetőleg egyéb feladatok, valamint egyes európai uniós forrásból finanszírozott projektek megvalósítása és fenntartása tekintetében az Eszterházy Károly Egyetem jogutódjaként.

Ezek a feladatok – többek között – az állami tankönyv- és tananyagfejlesztéssel, az állami tankönyvkiadással, a Nemzeti Köznevelési Portál szakmai, tartalmi fejlesztésével, a hazai és nemzetközi köznevelési oktatáskutatási, elemzési, értékelési feladatok ellátásával, az Arany János Programok szakmai támogatásával, fejlesztésével, illetőleg az emberi erőforrások minisztere hatáskörébe tartozó egyes szakképesítések szakmai vizsgáinak megszervezéssel kapcsolatos feladatok.

2019-11-05 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>