Vissza

Pedagógusportfólió-feltöltés határidő



A november 25-ei portfóliófeltöltési határidő azokra a pedagógusokra vonatkozik, akik felvételt nyertek a 2020. évi minősítési tervbe.

 

A pedagógusoknak – a minősítés évét megelőzően – 2019. november 25-ig fel kell tölteni a portfóliójukat vagy a pályázatukat az informatikai rendszerbe. A portfóliót feltöltöttnek kell tekinteni, ha az tartalmazza a kötelező elemeket. Pályázat esetén hiánypótlásra nincs lehetőség. Ha a portfólió feltöltése határidőre a pedagógus jogviszonya keletkezésének időpontjára tekintettel vagy az eljárás szünetelése miatt nem lehetséges, a Hivatal más időpontot jelöl ki és biztosítja a portfólió feltöltésének technikai feltételeit.

Ha a pedagógus a fenti határidőket elmulasztja, az Oktatási Hivatal megállapítja a minősítő vizsga, a minősítési vagy bírálati eljárás sikertelenségét. Ha a november 25-ig sikeresen feltöltött portfólió tekintetében hiánypótlás szükséges, a minősítő bizottság elnökének felszólítására a pedagógus azt legkésőbb a portfólióvédést megelőző 20. nap előtt megteheti. Ennek hiányában a Hivatal megállapítja a minősítő vizsga, a minősítési eljárás sikertelenségét.

Sürgős kérdése van a portfólióval vagy a minősítéssel kapcsolatosan? Kérdezze szakértőnket díjmentesen!

2019-11-25 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>