Vissza

Az Oktatási Hivatal megkezdte a minősítés időpontjának kijelölését



Azok a pedagógusok, akik bekerültek a 2020. évi pedagógusminősítési terve, és november 30-áig feltöltötték a portfóliójukat az Oktatási Hivatal felületére, minősítő vizsgát vagy eljárást tesznek az elkövetkezendő hónapokban. Ezeknek az időpontoknak a kijelölése kezdődött meg.

 minősítési időpontok



A minősítési eljárásokkal kapcsolatban az ellenőrzésben érintett pedagógusok 2019. november 30-áig töltötték fel a portfólióikat az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai támogató rendszerbe. Ugyaneddig az időpontig töltötték fel az érintett intézményvezetők is a vezetői tevékenységet bemutató dokumentumokat, illetőleg a köznevelési intézmény ellenőrzése esetén az érintett intézmény vezetője az ezzel kapcsolatban előírt dokumentumokat.

Mindezek alapján az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a 2020. évi minősítési eljárásba mintegy 14.500 pedagógus (az eljárásban részt vevők 95%-a) töltötte fel portfólióját, akik számára a Hivatal megkezdte a minősítés időpontjának kijelölését. A minősítések szervezése – a védési időpontok első publikálását követően – folyamatosan történik, erről az Oktatási Hivatal az informatikai rendszeren keresztül értesíti az érintett intézményeket, pedagógusokat és szakértőket.

Látogasson el az alábbi honlapra, és készüljön fel minősítő vizsgájára vagy minősítési eljárására szakmai anyagaink segítségével! Kérjen személyre szóló tanácsot díjmentesen!

2019-12-04 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>