Vissza

December 6-ig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételi vizsgára



Azoknak az általános iskolai tanulóknak, akik a jövő tanévre felvételt szeretnének nyerni középiskolába, jövő péntek a jelentkezési határidő a központi felvételi vizsgára. A jelentkezés közvetlenül a vizsgát szervező intézményben történik.

 



A 2020/2021-as tanévre vonatkozóan 2019. december 6. a központi írásbeli felvételi vizsgára való jelentkezés megküldésének határideje. A tanulóknak eddig kell jelentkezni a központi írásbeli felvételi vizsgára közvetlenül a központi írásbeli felvételi vizsgát szervező – az Arany János Tehetséggondozó Programra történő pályázat benyújtása esetén a pályázatban megjelölt – intézménybe.

Az Oktatási Hivatal november végén hozta nyilvánosságra a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető középiskolai feladatellátási helyek adatait, valamint azt az elektronikus keresőfelületet, amelyen a középfokú intézmények felvételi tájékoztatói és a meghirdetett tanulmányi területek találhatók. A jelentkezést ahhoz a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolai feladatellátási helyhez kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgát meg kívánja írni.

2019-12-04 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>