Vissza

Megjelent a 2019/2020. tanévi agrárszakmai tanulmányi versenyek listája



Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyekre való jelentkezés feltételeiről, a versenyek tartalmáról és céljáról szóló tájékoztató a www.nak.hu internetes oldalon olvasható.



November végén megjelent az Agrárminisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2019/2020-as tanévben. Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyekre (OSZTV) és a Szakmai Kiváló Tanulója Versenyekre (SZKTV) az agrár szakterületen működő technikus képzést folytató szakgimnáziumok, valamint az agrár szakközépiskolák nappali tagozatos végzős tanulói jelentkezhetnek.

A például a mezőgazdasági, az élelmiszeripari vagy a környezetvédelmi technikusok számára szervezendő OSZTV-n és a pék, szőlész-borász, lovász vagy gazda szakközépiskolai tanulóknak szervezendő SZKTV-n kívül számos, az Agrárminisztérium támogatásával megrendezendő egyéb agrárversenyre is sor kerül. Ezek például a Középiskolások Szántóversenye, az Országos Ifjúsági Vadászvetélkedő vagy a Hagyományos Sütemények Versenye. További részletes információk a versenyekkel kapcsolatban a www.nak.hu oldalon találhatók.

2019-12-11 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>