Vissza

Megnyílt a külföldi kéthetes nyelvtanulás honlapja



A mai naptól elérhető az a honlap, ahol a kéthetes külföldi nyelvtanfolyamra jelentkezhetnek a kilencedikes és a tizenegyedikes tanulók.

 külföldi nyelvtanfolyam


Mint ismeretes, a 2019/2020-as tanévtől a 9. és 11. évfolyamos nappali tagozatos gimnáziumi és szakgimnáziumi képzésben tanulók kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv szerint tanulható első idegen nyelvek (angol, francia, német, kínai) célországaiban, így Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Máltán, Németországban és Kínában.

Az ezzel kapcsolatos honlap 2019. december 17-től elérhető, ahol minden hasznos információ megtalálható (https://www.knyp.hu). Megtudható, hogy kik jelentkezhetnek, milyen formában, hogyan választhatók ki a nyelvek, melyek a programban részt vevő nyelviskolák, a választható kurzusok, mit kell tudni a finanszírozásról, hogy lehet jelentkezni a programra. Pályázni a honlapon keresztül elérhető elektronikus pályázati felületen lehet, várhatóan 2020 februárjától, de addig is érdemes böngészni a honlapot, hogy a pályázás időszakára megismerhessék a fiatalok a kínált kurzusokat.

2019-12-17 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>