Vissza

Központi írásbeli feladatsor és javítási-értékelési útmutató



Múlt szombaton megírták az általános iskolások a középiskolai felvételi vizsga központi írásbeli feladatsorait. Ezek megoldásai, javítási, értékelési útmutatói már elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján.

 


2020. január 18-án 13.00 óra óta letölthetők a középfokú beiskolázás 2019/2020. tanévi központi írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói az Oktatási Hivatal honlapjáról (www.oktatas.hu). A központi írásbeli felvételi vizsgákat a hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumokba, valamint a kilencedik évfolyamra jelentkezők számára aznap tartották.


Az írásbelik egységesen 10.00 órakor kezdődtek a magyar feladatokkal, majd 15 perc szünet után matematika feladatokat kellett megoldani egyaránt 45-45 perc alatt, mindkét esetben 10-10 feladatot. Ugyanezen a napon felvételiztek a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők az érintett intézményekben. Az írásbeli vizsga kijavított dolgozatát január 24-én pénteken lehet majd tekinteni, és lesz mód fellebbezni is, illetőleg újbóli értékelést kérni.

2020-01-20 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>