Vissza

Felvi kisokos a felsőoktatási felvételi jelentkezés legfontosabb tudnivalóiról



Az Oktatási Hivatal által kiadott tájékoztatóban választ kaphatnak a felvételizők az alábbi, rendkívül fontos kérdésekre: aktuális változások, pontszámítás, eljárási díjak.

felsőoktatási felvételi

Az Oktatási Hivatal „Felvi Kisokos” elnevezéssel kiadványt készített a felsőoktatási felvételi jelentkezés és az eljárás legfontosabb tudnivalóiról. A kiadványban, amely letölthető a www.felvi.hu oldalról a felsőoktatási felvételi menetrendje, segítő alkalmazások, a változások, a pontszámítás bemutatása és dokumentumok találhatók.

Ismerteti, hogy milyen változások léptek életbe 2020-ban, azt, hogy mikor mi a teendője egy felvételizőnek, milyen dokumentumokat kell benyújtani, hogyan számítják a pontokat, miért lehet többletpontot kapni. A Felvi Kisokosban csak a legfontosabb tudnivalók kerültek foglalásra, azok nem helyettesítik a hivatalos Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban megjelent eljárási szabályokban foglaltakat.

A 12 oldalas kiadvány tájékoztat az állami ösztöndíjas képzésről, továbbá az alapképzés, az osztatlan mesterképzés és a felsőoktatási szakképzés közötti különbségekről, valamint az eljárási díjakról is.

2020-01-22 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>