Vissza

Február 15-ig lehet jelentkezni a 2020. szeptemberi felsőoktatási képzésekre



Azoknak a középiskolásoknak, akik 2020 szeptemberétől felsőoktatási intézménybe szeretnének járni, a www.felvi.hu-n kell regisztrálniuk, majd az e-felvételin keresztül jelentkezni a felsőoktatási felvételi eljárásra.


A 2020 szeptemberében induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni, kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül, amelynek használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu-n.

A jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. A jelentkezés hitelesítésének határideje február 20., amelyre az Oktatási Hivatal az Ügyfélkapuval történő hitelesítést javasolja.

Január végén megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése is, amelyben a felsőoktatási intézmények a korábban közzétett meghirdetések módosítása mellett új jelentkezési lehetőségeket is megjelentettek.

2020-02-05 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>