Vissza

Elmarad a szakmai versenyek döntője, a Szakma Sztár Fesztivál



A koronavírus miatt sorra maradnak el a százfős rendezvények. Ezúttal a Szakma Sztár Fesztivál rendezője jelentette be, hogy elhalasztja az eseményt. De a válogatókat lebonyolítják.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hivatalos közleményében is megerősítette, hogy elmarad az 2020. április 20-22-ére meghirdetett Szakma Sztár Fesztivál, amelyet Dr. Parragh László, a kamara elnöke a keddi Gazdasági Évnyitó 2020 rendezvényen szóban már bejelentett.


A közlemény szerint a Hungexpora tervezett, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőinek is helyt adó Szakma Sztár Fesztivál a világszerte fokozódó koronavírus járványra tekintettel került lemondásra. A közlemény értelmében a döntést a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az egészségügyi kockázatokat és a hatóságok ajánlásait mérlegelve hozta meg. Mindemellett a válogatók 2020. március 21-ig bezárólag, az előzetes terveknek megfelelően lebonyolításra kerülnek. A helyzetre való tekintettel a kamara folyamatos tájékoztatást ad a http://szakmasztar.hu/hirek/kozlemeny/ honlapon.

2020-03-12 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>