Vissza

Elérhető a 2021. évi pedagógusminősítési felület az OH honlapján



Megnyílt a 2021. évi pedagógusminősítési portfólió- és pályázati felület az Oktatási Hivatal honlapján. Azok a pedagógusok, akiknek jelentkezését elfogadták a 2021. évi minősítésre, megkezdhetik a portfólió feltöltését, amit 2020. november 25-éig kell teljesíteniük.

 
Az Oktatási Hivatal 2020. június 30-án elérhetővé tette a 2021. évi pedagógus minősítési eljáráshoz kapcsolódó portfólió-, valamint pályázati felületet. A Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatok minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfólió elkészítéséhez, illetőleg a Mesterpedagógus és Kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázathoz kapcsolódó dokumentumok feltöltési határideje a tavalyi évhez hasonlóan 2020. november 25.

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása alapján a 2021. évi minősítési eljárásra 11.080 pedagógus jelentkezett, közülük 9 567-en kerültek be a 2021. évi minősítési tervbe. A Hivatal valamennyi érintett pedagógusnak, illetve nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottnak értesítést küldött a minősítésre jelentkezés elbírálásáról, elutasítás esetén a fellebbezés módjáról, valamint a portfólió/pályázat feltöltésének módjáról.

Írja meg portfólióját szakértőink segítségével! Regisztráljon, és tekintse meg mintaportfólióinkat díjmentesen! Leendő mesterpedagógusoknak elérhető mesterprogramunk is!

Személyre szóló tanácsot szeretne a pedagógusminősítés folyamatáról? Kérjen tanácsot szakértőinktől díjmentesen!

 

2020-07-02 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>