Vissza

Agrárkamarai felhívás alapvizsga elnöki névjegyzékbe történő jelentkezésre



Az agrárkamara ágazati alapvizsga elnöki névjegyzékbe történő jelentkezésre jelentetett meg felhívást. A kamara honlapján közzé tett felhívás alapján lehet jelentkezni.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívást tett közzé az általa nyilvántartott ágazati alapvizsga elnöki névjegyzékbe történő jelentkezésre. A szakképzésről szóló törvény értelmében a szakképző intézmény által szervezett ágazati alapvizsgát a szakképző intézmény oktatóiból és az elnökből álló vizsgabizottság előtt kell letenni. A vizsgabizottság elnökét a szakképző intézmény székhelye szerinti illetékes területi gazdasági kamara delegálja.

Az agrárkamara az általa kialakított és gondozott elnöki névjegyzékről delegálja a vizsgaelnököt. Az ágazati alapvizsga elnöki névjegyzékbe az agrárkamara honlapján megjelent pályázati felhívás alapján lehet jelentkezni az Élelmiszeripari ágazat, a Mezőgazdasági és erdészeti ágazat és a Környezetvédelmi és vízügyi ágazat tekintetében. További információk a https://www.nak.hu/szakmai-infok/szakkepzes/46-vizsgaszervezes/102360-felhivas-alapvizsga-elnoki-nevjegyzekbe-torteno-jelentkezesre linken olvashatók.

2020-08-06 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>