Vissza

Elérhetők a jelentkezési lapok az őszi érettségi vizsgákra



A járvány miatt elhalasztott tavaszi érettségik idén ősszel pótolhatók. Már elérhetők a jelentkezési lapok az október-novemberi érettségi vizsgákra. Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7.

Már elérhetők a jelentkezési lapok a 2020/2021. tanév október-novemberi érettségi vizsgaidőszakára az Oktatási Hivatal honlapján. Az Hivatal felületén előállított jelentkezési lapot kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani, ugyanis az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket.

A felületet azok használhatják, akik már rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, és középiskolával tanulói jogviszonyban már nem állnak, vagy olyan középiskolával állnak szakképző évfolyamon tanulói jogviszonyban, amely nem szervez érettségi vizsgát, vagy külföldön szerezték meg érettségi bizonyítványukat (és Magyarországon nem állnak középiskolával tanulói jogviszonyban). Használhatják azok is, akik még nem rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, és középiskolával tanulói jogviszonyban már nem állnak, illetőleg külföldi vagy külföldi rendszerű középiskola utolsó évfolyamán folytatják tanulmányaikat.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7.

2020-09-03 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>