Vissza

OSAP adatközlés



Az iskoláknak október 15-ig kell a KIR-be általános statisztikai céllal adatokat közölni. Az adatoknak az október 1-jei állapotot kell tükrözniük.

 statisztika

A köznevelési intézmény képviselője a köznevelési intézmény október 1-jei állapot szerinti közérdekű adatairól 2020. október 15-ig köteles – a KIR-en keresztül és az ott meghatározott formában – adatokat közölni statisztikai céllal az OSAP keretében.

Ugyancsak október 15-ig szerzi be a felvételi körzetek megállapításához az illetékes tankerületi központ az illetékességi területén található települési önkormányzatok véleményét, amely tartalmazza a település jegyzőjének nyilvántartásában szereplő, a településen lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező hátrányos helyzetű, általános iskolába járó gyermekek létszámát intézményi és tagintézményi bontásban. Az illetékes tankerületi központ december 1-jéig tájékoztatja a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, valamint a nemzetiségi önkormányzatot a kijelölt körzetek tervezetéről.

2020-10-13 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>