Vissza

Javítási és értékelés útmutatók érettségihez



Az érettségik napját követően elérhetők az írásbeli érettségi feladatsorok. Keressék azokat az Oktatási Hivatal honlapján!

 érettségi vizsga

Ahogy az eddigi érettségi időszakokban már megszokható volt, a 2020. október-novemberi írásbeli érettségi vizsgák középszintű feladatlapjait és javítási-értékelési útmutatóit is elérhetővé teszi az Oktatási Hivatal a honlapján. A feladatsorok a javítási-értékelési útmutatókkal együtt a vizsgát követő napon kerülnek fel a honlapra, a reggel 8.00 órakor kezdődő vizsgák esetében a vizsga másnapján reggel 8.00 órakor, a 14.00 órakor kezdődő vizsgák esetében a vizsgát követő nap 14.00 órakor.

Elsőként a 2020. október 16-án lezajlott horvát nemzetiségi nyelv és irodalom feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói másnap, október 17-én, majd a 2020. október 19-i magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói október 20-tól érhetők el. A 2020/2021-es tanév őszi vizsgaidőszak az Oktatási Hivatal által kiadott, a vizsgaszervezés során alkalmazandó biztonsági intézkedésekről szóló ajánlásnak megfelelően kerül megszervezésre.

2020-10-17 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>