Vissza

Európai Szakképzési Hét



November 3-ától 9-éig tart az idei Európai Szakképzési Hét. Az eseményt az Európai Bizottság hirdeti meg, és az információk online érhetők el.

 szakképzés

2020. november 3-án kezdődik és november 9-ig tart az idei Európai Szakképzési Hét. Az Európai Bizottság által meghirdetett esemény célja, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegyék a korszerű ismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakképzést és felnőttképzést.

A rendezvényen részt vevő érdekeltek lehetőséget kapnak arra, hogy megosszák egymással a szakképzés terén elért azon kiemelkedő eredményeiket, innovatív oktatási gyakorlataikat és sikeres szakmai programjaikat, amelyek ösztönözik a gyakornoki képzést, a munkahelyi tanulást, a továbbképzést, az átképzést, valamint a vállalatok és az oktatás közötti fenntartható együttműködést. Az Európai Szakképzési Hét gazdag hazai és nemzetközi programmal várja az érdeklődőket. További információk a https://szakkepzesihet.hu/ és a https://www.eac-events.eu/website/3001/ linkeken érhetők el.

2020-11-04 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>