Vissza

Június 3-án tekinthetik meg a kormányhivatalokban jelentkezettek a kijavított érettségi dolgozatukat



Június 3-án tekinthetik meg a kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázók a kijavított írásbeli érettségi vizsgadolgozatukat.

A vármegyei, illetve fővárosi kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázók a kijavított írásbeli érettségi vizsgadolgozatukat 2024. június 3-án (hétfőn) tekinthetik meg. A 2023/2024-es tanév május-júniusi írásbeli érettségi vizsgái május 3. és 27. között kerültek lebonyolításra, az emelt szintű szóbeli vizsgák június 5. és 12., a középszintű szóbeli érettségik pedig június 17. és július 3. között lesznek.

Az Oktatási Hivatal a honlapján (https://www.oktatas.hu/) arra is felhívta a figyelmet, hogy a kijavított érettségi vizsgadolgozatok megtekintésének lehetőséges csak és kizárólag a vármegyei, illetve fővárosi kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázókra vonatkoznak. A középiskolában jelentkezett vizsgázók a jelentkezést rögzítő középiskolában tájékozódhatnak a megtekintés időpontjáról és helyéről. A honlapon közzétételre került egy lista is, amelyből az érdeklődő érettségiző kiválaszthatja, hogy melyik kormányhivatalban jelentkezett érettségi vizsgára.

2024-06-04 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>