Vissza

Értesítés a minősítési terv pedagógust érintő részéről



Június 24. a határideje a pedagógus értesítésének a ped.előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítési terv rá vonatkozó részéről.

A pedagógusok új életpályájáról szóló 2023. évi LII. törvény végrehajtásáról szóló 401/2023. (VIII. 30.) kormányrendelet értelmében 2024. június 24. a határideje a pedagógus értesítésének a pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítési terv rá vonatkozó részéről. A köznevelésért felelős miniszter – az Oktatási Hivatal javaslatát mérlegelve – a minősítési évet megelőző év június 20-áig dönt a következő évre vonatkozó minősítési tervről.

Az Oktatási Hivatal a miniszter minősítési tervvel kapcsolatos döntése alapján a minősítési évet megelőző év június 30-ig az informatikai rendszer útján értesíti a pedagógust és az igazgatót a minősítési tervbe való bekerülésről vagy arról, hogy a pedagógus a bekerülés feltételeinek nem felelt meg. A portfólió, pályázat feltöltésére szolgáló informatikai hozzáférést a minősítés évét megelőző év június 30-ától – vagy ha a portfólió feltöltése nem lehetséges, akkor az Oktatási Hivatal által kijelölt másik időpontban – kell biztosítani úgy, hogy a portfólió, pályázat feltöltésére legalább negyvenöt nap álljon rendelkezésre.

2024-06-28 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>