Vissza

Megjelent a miniszteri döntés a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásokba kerülésről



Pedagógusminősítés: 2024. július 1-jén jelent meg a miniszteri döntés a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásokba kerülésről.

2024. július 1-jén jelent meg a miniszteri döntés a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásokba kerülésről, amelyet az Oktatási Hivatal a honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzé is tett. A minősítési eljárásra rögzített érintettek és intézményeik az Oktatási Hivatal informatikai rendszerében tekinthetik meg az erről szóló információkat.

A tájékoztató szerint a 2025. évi minősítési eljárásra rögzített 8400 pedagógus közül 7615-en kerültek be a következő évi minősítési tervbe. A Hivatal idén is a KIR személyi nyilvántartásában szereplő, az intézmények által rögzített adatok, továbbá a Hivatal felületére feltöltött és e-mailben elküldött dokumentumok alapján tette meg javaslatát a 2025. évben minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok köréről. Várhatóan 2024. július közepén nyílik meg az eljárásba bekerült pedagógusok számára a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatok minősítési eljárásához kapcsolódó e-portfóliófelület és a Mesterpedagógus és Kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázati felület. A minősítési tervbe bekerülteknek az e-portfólió, illetve a pályázat feltöltésére 2024. november 25-ig van lehetősége.

2024-07-06 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>