Vissza

Pályázat Országos Tudományos Diákköri Konferencia lebonyolításának támogatására



A KIM és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő pályázatot hirdetett Országos Tudományos Diákköri Konferencián való részvétel támogatására.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2023-2024. évi cselekvési programja alapján nyílt pályázatot hirdetett az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátásának támogatására támogatására.

A támogatható tevékenységek közé tartozik többek között az „A” komponens keretében a kiemelkedő képességű hallgatók TDK-munkáját elősegítő, az előírt tananyagon túlmutató, legalább 20 órás felkészítő kurzusok, illetőleg Tudományos Diákköri Konferencia szervezése, tudományos, szakmai attitűdök kibontakozását segítő kurzusok szervezése, a „B” komponens keretében pedig például a legalább 2 középiskolás bevonása a TDK-munkába, oktatói mentorálás, szakmai látogatások szervezése stb. További részletek a https://emet.gov.hu linkre kattintva olvashatók.

2024-07-06 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>