Vissza

Elindult az IKK új felnőttképzési tematikájú aloldala



Az IKK honlapján augusztus 1-jétől elérhetővé vált egy folyamatosan frissülő felnőttképzési tartalmakat bemutató aloldal.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) honlapján (https://ikk.hu/hirek/) 2024. augusztus 1-től elérhetővé vált a Kulturális és Innovációs Minisztérium felnőttképzési területének folyamatosan, havonta frissülő tartalmakat bemutató aloldala. Az egész életen át tartó tanulás támogatására létrejött oldal kiemelt célja, hogy folyamatos tájékoztatást nyújtson az olvasóknak a dinamikusan megújuló hazai felnőttképzési rendszerről, és annak lehetőségeiről.

A téma iránt érdeklődők megismerkedhetnek a megújult felnőttképzés rendszerével, elért eredményeivel, szereplőivel, jogszabályi hátterével, támogató szervezeteivel, valamint a Felnőttképzési Főosztály feladataival, futó projektjeivel, eredményeit és sikeres rendezvényeivel, de akár azegyéni tanulási számla bevezetésével, vagy a mikrotanúsítványok hazai keretrendszerének kidolgozásával is. Az oldal folyamatosan, havonta frissülő statisztikákkal, jogszabálygyűjteménnyel segíti a felnőttképzés iránt érdeklődőket.

2024-08-12 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>