Vissza

Tájékoztatás a korai iskolaelhagyás kapcsán tett beavatkozás előrehaladásáról



Az NSZFH április 30-ig tájékoztatja a szakképzőket a korai iskolaelhagyás kapcsán az intézmény szintjén történő beavatkozások előrehaladásról.

A szakképzési államigazgatási szerv 2023. április 30-ig tájékoztatja a szakképző intézményt és a fenntartót a szakképző intézmény szintjén történő beavatkozások előrehaladásának értékeléséről, amelyet az első félév tekintetében a javasolt pedagógiai eredményességet javító intézkedések alapján március hónap utolsó napjáig végzett el.


A korai iskolaelhagyás megelőzését támogató rendszer a korai iskolaelhagyással veszélyeztetett tanuló komplex, rendszerszintű pedagógiai támogatása céljából a korai iskolaelhagyás megelőzésének támogatására működtetett rendszer, amelyhez kapcsolódóan a szakképzési államigazgatási szerv pedagógiai-szakmai támogatást nyújt a korai iskolaelhagyással veszélyeztetett tanuló, az oktató, a szakképző intézmény és a fenntartó számára. A korai iskolaelhagyás megelőzését támogató rendszert a szakképzési államigazgatási szerv a regisztrációs és tanulmányi alaprendszer részeként működteti.

2023-04-26 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>