Vissza

Az októberi-novemberi érettségire történő jelentkezés határideje



A 2017. október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap lapot 2017. szeptember 5-ig lehet benyújtani a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához.

 

A 2017. október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap lapot 2017. szeptember 5-ig lehet benyújtani a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához. (A 2018. május-júniusi vizsgaidőszak esetén ez a határidő 2018. február 15. lesz.)

A jelentkezési lapon a kötelező vizsgatárgyak mellett fel kell tüntetni a kötelezően és a szabadon választható vizsgatárgyakat, a vizsga szintjét, valamint fajtáját. A vizsgára jelentkezőnek fel kell tüntetnie azt is, ha a vizsgatárgyból nemzetiségi nyelven vagy célnyelven kíván vizsgázni, illetve élni kíván a mentesítés jogával. Ha a jelentkező még nem rendelkezik érettségi vizsgabizonyítvánnyal jelentkezési lapján fel kell tüntetnie korábban teljesített érettségi vizsgáit.

A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni.

2017-09-04 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>