Vissza

Meghívó portfólióíró tanácsadói napra



Szeretettel várjuk Önt és minden kedves érdeklődő pedagógus és intézményvezető kollégáját 2017. október 24-én tanácsadói napunkra, amelyen szakértőnk: Petróczi Gábor iskolaigazgató, közoktatási szakértő segítségével bemutatjuk a 2017/18-ban esedékes pedagógusminősítések jogszabályi hátterét, változásait és az aktuális teendőket a portfólió megírásával és feltöltésével kapcsolatban.

 

Lemaradt Petróczi Gábor előadásáról? Ne csüggedjen!

Az előadásról készült videofelvételt, a diákat, mintaportfóliókat és még számos szakmai anyagot megtalál alábbi honlapunkon.


Mindennapos munkája mellett nem jut ideje rá, hogy nyomon kövesse a minősítés jogszabályi változásait?
Petróczi Gábor közoktatási szakértő segít Önnek!


A változásokat, az aktuális feladatokat és a fokozatonként teljesítendő követelményeket bemutató szakmai műhelyünkön Ön tökéletesen felkészülhet a minősítésre!


Szakmai műhelymegbeszéléssel és konzultációval egybekötött tanácsadói napunkon előadónk, Petróczi Gábor személyre szólóan és gyakorlatközpontúan végigvezeti Önöket a portfólió megírásának, feltöltésének és megvédésének folyamatán.


Program:
Időpont: 2017. október 24-e, kedd


14.00–15.00 Előadás: A 2017/18-ban esedékes pedagógusminősítések jogszabályi háttere, a portfólió megírásának és feltöltésének követelményei
15.00–16.00 Konzultáció, kérdések, válaszok


Helyszín: a Menedzser Praxis Kiadó székhelye, 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.


A helyszínen korlátozottan tudunk helyet biztosítani. Kérjük, hogy amennyiben személyesen szeretne részt venni a programon, jövetelét e-mailben jelezze az alábbi címen: horvath.karina@mpraxis.hu


Online nyomon követéshez regisztráljon az alábbi oldalon.


Az előadáson és a konzultáción való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.


Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


A Menedzser Praxis Kiadó Szerkesztősége

2017-10-05 | Iskolaszolga.hu | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>