Vissza

Elkezdődtek az írásbeli szakmai záróvizsgák



A tavaszi szakmai vizsgaidőszak keretében a tanév rendjében rögzítettek szerint 2018. május 14-én, 15-én, 17-én, 18-án és 23-án zajlanak az írásbeli szakmai záróvizsgák.

 

A tavaszi szakmai vizsgaidőszak keretében a tanév rendjében rögzítettek szerint 2018. május 14-én, 15-én, 17-én, 18-án és 23-án zajlanak az írásbeli szakmai záróvizsgák. A szakgimnáziumokban, szakközépiskolákban és szakiskolákban szervezett írásbeli vizsgarészek, valamint az írásbeli és interaktív vizsgatevékenységek kezdő időpontja mind az öt vizsganapon 8.00 óra. Az Országos Szakképzési Jegyzékben szereplő egyes szakképesítések írásbeli vizsgarészének, az írásbeli és interaktív vizsgatevékenységeknek szakképesítésenként, illetve tantárgyanként meghatározott vizsgaidőpontját, valamint a tételek átvételének idejét és módját a szakképesítésért felelős miniszter is közzétette közleményében.


A szakmai vizsgák szóbeli és gyakorlati vizsgarészére, valamint a szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenységekre május és június hónap folyamán kerül sor.

2018-05-14 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>