Vissza

Nyilatkozat a hit- és erkölcstanoktatás megtartásárólJanuár 15-ig kell megküldeni az állam iskoláknak a kincstárnak a nyilatkozatot, hogy megtartották a hit- és erkölcstanoktatást.

 

A 2020/2021-es tanévben is január 15-ig kell megküldeniük az állami iskolák fenntartóinak a hit- és erkölcstanoktatás megtartását igazoló nyilatkozatot az érintett iskolák szerinti bontásban a bevett egyháznak. A hit- és erkölcstanoktatás megszüntetéséről, illetőleg szüneteltetéséről a megszüntetésétől, illetőleg a szüneteltetésétől számított 15 napon belül kell megküldeni a nyilatkozatot ugyancsak a bevett egyháznak. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell az érintett iskola hivatalos nevét, OM azonosítóját, az oktatásban részt vett tanulók számát feladatellátási hely, évfolyamonkénti és csoportonkénti bontásban és a ténylegesen megtartott hit- és erkölcstanórák számát.

A bevett egyház a hit- és erkölcstanoktatás megszüntetésére, szüneteltetésére vonatkozó döntéséről és a megszüntetés, szüneteltetés tervezett kezdő időpontjáról a döntést követő nyolc napon belül értesíti a kincstár Budapesti és Pest Megyei Igazgatóságát és az állami iskola fenntartóját.

2021-01-11 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>