Vissza

Holnapig kell megküldeni az ideiglenes felvételi rangsortAz igazgatóknak április 14-ig kell megküldeni az ideiglenes felvételi rangsort az OH-nak.

 középiskolai felvételi

A középfokú iskolák igazgatóinak a tanév rendjéről szóló rendelet szerint, azaz 2021. április 14-ig kellett megküldeni az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon – az Oktatási Hivatalnak, amely határidő az újból kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel sem módosult.


Az igazgató a jelentkezők listájának felhasználásával tanulmányi területenként elkészíti az ideiglenes felvételi rangsort, abban tanulmányi területenként feltünteti a felvehető tanulók létszámát is. Az ideiglenes felvételi rangsort a KIFIR rendszerben úgy kell elkészíteni, hogy a jelentkezők listájában minden jelentkező neve mellé az igazgató beírja a felvétellel kapcsolatos döntését. A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsort a KIFIR rendszerből kinyomtatja, és minden oldalát aláírásával és az iskola körbélyegzőjének lenyomatával ellátva megküldi a Felvételi Központnak.

2021-04-14 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>