Vissza

Szakmai tanévnyitó konferenciasorozat augusztusbanAugusztusban szakmai tanévnyitó konferenciasorozatot szervez az Oktatási Hivatal az iskolák vezetőinek.

 konferencia

Folytatva az elmúlt évek hagyományait az Oktatási Hivatal 2021 augusztusában szakmai tanévnyitó konferenciasorozatot szervez a köznevelési intézmények vezetőinek összesen húsz helyszínen a 2021/2022-es tanév előkészítéseképpen. A konferenciasorozatok lebonyolítói a pedagógiai oktatási központok (POK-ok) lesznek. A rendezvények augusztus 24-én (Budapest, Győr, Nemzetiségi POK, Székesfehérvár), augusztus 25-én (Kaposvár, Zalaegerszeg, Szeged, Békéscsaba), augusztus 26-án (Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger), augusztus 27-én (Szeged, Szolnok, Kaposvár, Pécs) és augusztus 30-án (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Győr, Salgótarján) kerülnek megszervezésre 10 és 13 órai kezdéssel.

A pontos helyszínek és időbeosztás megtekinthető az Oktatási Hivatal honlapján a következő linken: https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/szakmai_tanevnyito2021_helyszinek_idpontok/

 

2021-07-20 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>