Vissza

IKK kézikönyv a szakképzési jogszabályok alkalmazásáhozAz IKK „Kézikönyv a szakképzési jogszabályok alkalmazásához” címmel egy kiadványt jelentetett meg.


Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) „Kézikönyv a szakképzési jogszabályok alkalmazásához” címmel egy átfogó kiadványt jelentetett meg a honlapján (https://ikk.hu/), amely az újítások bevezetésének gyakorlati támogatását szolgálja.

Az IKK tájékoztatása értelmében a szakképzési törvény hatályba lépése óta eltelt időszak gyakorlati tapasztalatait, a szakképzés és a gazdaság szereplőitől érkezett, a Szakképzési Innovációs Tanács munkacsoportja által összegzett javaslatokat figyelembe véve az év első felében megtörtént a szakképzési jogszabályok finomhangolása, amely a megújult szakképzési és felnőttképzési rendszer még hatékonyabb működését, a rugalmasabb, szélesebb körű feladatellátást segíti.

A több mint kétszáz oldalas, iratmintákat is tartalmazó, pdf formátumban letölthető dokumentum a szakképzési törvény és végrehajtási rendelete egységes értelmezéséhez, alkalmazásához nyújt segítséget a szakképző intézmények és egyéb jogalkalmazók számára.

2021-08-31 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>